Wensen gezocht voor Stichting Kinderwens

Een oud collega van mij,  Jolanda Mulder, is kort geleden begonnen om de PR te verzorgen van de Stichting Kinderwens. Dit houdt in dat zij moet zorgen dat er wensen binnenkomen en dat de stichting meer bekendheid krijgt. Een ontzettend leuke meid waar ik veel waardering voor heb, want ze doet dit werk op vrijwillige basis naast haar normale baan.

Voor zover ik heb begrepen gaat er toch best veel tijd in zitten en valt het nog niet mee om kinderen te vinden met wensen. Dit tot mijn grote verbazing. Je zou toch denken dat er veel zieke kinderen rondlopen met nog heel veel wensen. Dit is waarschijnlijk ook wel het geval, maar deze mensen weten misschien niet van het bestaan van Stichting Kinderwens.

Het is daarom ook zo belangrijk dat de stichting meer bekendheid krijgt zodat deze ongeneeslijk zieke kinderen een kans krijgen om hun droomwens in vervulling te zien gaan.

Wat doet de Stichting Kinderwens

Stichting Kinderwens is een vrijwilligersorganisatie die probeert de grootste, misschien wel de laatste wens van ernstig zieke kinderen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar te vervullen in het Noordoosten van Nederland.

Ieder kind heeft recht op plezier en ontspanning in zijn leven. Maar voor sommige kinderen is dat niet mogelijk. Doordat sommige kinderen erg ziek zijn, is er vaak geen mogelijkheid voor ontspanning. De ouders zien geen mogelijkheid de wens van hun kind te vervullen.

Juist voor deze kinderen wil de Stichting Kinderwens er zijn om de kinderen hun dagelijkse sleur even te laten vergeten. Zo kunnen ook deze kinderen een dag krijgen om nooit te vergeten!

Door meer bekendheid te krijgen heeft Jolanda o.a. al een twitteraccount en een hyvesaccount aangemaakt en is ze is ze op veel andere manieren bezig reclame te maken voor de stichting.

Zit je op hyves of twitter, help dan mee en ga de stichting volgen! Hierdoor meer bekendheid en wie weet ook meer wensen. Op twitter kun je ze vinden via @stkinderwens en op de Stichting Kinderwens Hyves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.