Nieuwe website: Ecowijs

Goed nieuws, de webwinkel is verkocht! Goed nieuws voor mij omdat al het werk dat ik er in heb gestopt niet voor niets is geweest, en goed nieuws voor de klanten omdat zij gewoon op de oude manier hun producten kunnen blijven bestellen. Op dit moment zijn we druk bezig met het overzetten van de shop naar de nieuwe eigenaar Karin Dolmans. Ja, toevallig heet ze ook Karin. Komt mooi uit, want zo kunnen bepaalde dingen, zoals het email adres gewoon hetzelfde blijven.

Nu ik dit heb afgesloten kan ik mijn aandacht volledig richten op mijn andere bezigheden zoals het werk wat gedaan moet worden voor FRIISI, mijn Spaanse studie en natuurlijk mijn ander site Ecowijs, waar je op de hoogte wordt gehouden over ecologisch leven en wonen.

Om je een idee te geven wat voor soort informatie je hier kunt vinden, onderstaand een klein overzichtje van enkele artikelen. Nieuwsgierig naar meer? Kijk dan vooral eens op de site en vind je het leuk, geeft dan even een Like op de Facebookpagina 🙂

Heb je nog leuke suggesties voor Ecowijs of lijkt het je leuk om mee te schrijven dan ben je van harte welkom. Laat het me dan even weten via het contactformulier.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als werk Getagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.