Internationaal Goede Doelen Ambassadeur

Jolanda, een oud collega waar ik met plezier mee heb samengewerkt is op zoek naar een nieuwe baan, en wel als Internationaal Goede Doelen Ambassadeur. In een eerder blogbericht heb ik als eens over haar geschreven omdat ze zich ook bezighoudt met Stichting Kinderwens. Dit soort bezigheden passen echt bij haar en ik hoop dan ook van harte dat zij zal worden verkozen als ambassadeur. Ze heeft echter nog heel wat stemmen nodig en kan daarbij alle hulp gebruiken.

Uiteraard hoop ik op jullie hulp. Klink op de volgende link http://www.internationaalambassadeur.nl/JolandaMulder en stem mee! Je kunt er ook nog een reis mee winnen naar Bali.

Jolanda Mulder, 32 jaar.

“Een lieve sociale jonge meid van 32. Ik woon alleen met mijn 2 katten in het mooie Friesland. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn vrienden en vriendinnen. Ik mag graag een goed boek lezen, naar de film gaan of een avondje stappen in de kroeg. Ik ben vrijwilliger voor Stichting Kinderwens hier doe ik de PR voor. Ik heb een fulltime baan als medewerker Voorlichting en Registratie. Eind maart loopt mijn contract af. Tijd voor een nieuwe baan als Internationale Goede Doelen Ambassadeur dus!”

Waarom op mij stemmen?! Omdat ik deze baan zie als een droom baan. Een kans om kennis te maken met verschillende goede doelen. Om ze te helpen, om ervan te leren en om de ervaringen te kunnen delen. Op deze manier hoef ik niet langer alleen maar naar de beelden op tv te kijken maar kan ik ook daadwerkelijk wat betekenen. Stem daarom op mij en help mij mijn droom baan te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.