Hoe ga jij met voeding om?

Asparagus Couscous with Chickpeas and Almonds

Een tijdje terug werd ik door Elisabeth geattendeerd op een artikel wat ze had geschreven over voeding. Een erg interessant artikel waar ik me zelf helemaal in kan vinden. Ik wil het ook graag met jullie delen.

Eten en drinken, kortom; Voeding… Onze eerste levensbehoefte. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Een dagelijks terugkerend ritueel wat voor de een makkelijker is dan de ander. De een houdt zichzelf bezig met diëten, de ander neemt de inhoud van de koelkast het liefst mee naar bed. De een doet het op zijn gezondst de ander houdt wel van een lekkere pizza of een bord patat zo op zijn tijd. En wat hebben we toch een keus! Ongelofelijk… Ja toch? Of toch niet…

Lees de rest hier Love 2 Be Mama » Voedgoed of voedfout?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.